amperek, tylko i wyłacznie logi podczas jazdy trzeba zrobić i wtedy dopiero można diagnozowac.
Osłony skórzane na maskę
Zwiń
X
-
Osłony skórzane na maskę
Witam, kilka lat byłem w USA i widziałem na wielu modelach samochodów popularną rzecz jaką jest osłona skórzana zakładana na zderzak i maskę samochodu, nadaje to fajny efekt wizualny dla autka a przy tym chroni samochód przed odpryskami itp, cz ktoś z was spotkał się z czymś takim w Posce?Boro
-
-
zalezy jak komu sie to podoba ... ja mam osobiscie u siebie w golfie i uwazam ze fajnie to wyglada jednak trzeba pamietac aby po deszczu sciagnac i wysuszyc bo zalega pod tym woda co pozniej moze spowodowac ze lakier sie "zaparzy" . Dodatkowo BRY robione w USA a BRY na PL np nie moga sie rownac tym z USA jakoscia materiałów.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez boroszukałem po tematach ale nie znalazłem, teraz już poczytałem nawet namierzyłem gościa co robi te skóry do każdego auta, a co Ty sądzisz na ten tamat masz przeciez też Octę I?? :?:
zaznaczam jednak że nie mam żadnego doświadczenia ze skórzanymi BRA dla aut - ani pozytywnego ani negatywnego - chodzi mi o wygląd
Komentarz
-
Komentarz